Stryktipset

Stryktipset kanske är ett sätt för dig att njuta av fotboll på lördagar och i så fall är du verkligen inte ensam, det är nämligen svenskarnas favorit när det är fotboll på TV och 1,3 miljoner spelar varje lördag. Utan tvekan i sportsammanhang för svenskar är det veckans största fotbollsfest och det är ju en fest som du håller själv i din egen soffa med polare kanske eller bara chips och en kall. Alla över 18 år är inbjudna till festen och de som har testat på detta med Stryktipset vet hur pass kul och spännande det blir när man tippar matcher. Om du nu inte har gjort det någongång kan vi nästan lova att du kommer bli mycket glad över att du gjorde det och kanske vinner du en slant vilket gör det ännu roligare. Du ska även veta att det är mycket enkelt att spela och vill ha bra tips så besök speltips på barabetting.

 

Stryktipset genererar väldigt mycket pengar om du skulle pricka in 13 rätt och det är så man spelar, du tippar på 13 matcher och som sagt skulle du få in alla rätt kommer du nog skrika högt så grannarna klagar men det gör inget för du är rik. 13 rätt innebär allt som oftast att vinsten ligger på långt långt över 1 miljon kronor och de facto är att sedan vecka 33, år 2010 garanteras ensam vinvag som helst. Betänk att du kan sitta och kolla fotboll och heja på ditt lag med 12 rätt och ditt lag kan ge nummer 13, tänk dig då hur spännande det blir att kolla när de avgörande målet. Det målet kan innebära miljontals kronor så bäst att han sätter den om man säger.

… du tippar på 13 matcher och som sagt skulle du få in alla rätt kommer du nog skrika högt så grannarna klagar men det gör inget..

Att spela krävs inget diplom från Nobel-stiftelsen utan du tippar så här: Stryktipset är enkelt och väldigt smidigt för du satsar 1 krona per rad och du ska tippa hur du tror att 13 matcher kommer sluta. Spelar du via ombud så ska det vara minst 2 rader där du kryssar etta, kryss, tvåa där 1 är hemmavinst och X är oavgjort så är ju då självklart 2 bortavinst. Spelar gör du 1 vecka eller 5-veckors eller 10 veckors och vi gillar ju Jokerrutan som innebär att spelar om många miljoner. 30 miljoner är inte ovanligt vid sådan vinst och det kostar ju bara 10 kronor. Klockan 15.59 på lördag är senast du kan lämna in din kupong och vinstchansen är 1:607 så det finns goda chanser till vinst.

Att vinna på stryktipset

Alla kan spela på stryktipset. Det är i princip bara att välja att sätta 1 x eller 2 på kupongen och hoppas på det bästa. Men finns det något man kan göra för att höja oddsen och kanske till och med vinna en slant? Ja det kan man men det kräver lite av den som spelar. Det finns många som köper förhandstippade och färdigifyllda kuponger. Men fotbollsexperten ser nog på det lite som att svära i kyrkan, man gör inte det helt enkelt.

Dom små detaljerna

För en som är riktigt intresserad av fotboll så är det enklare. Men alla kan läsa på, precis som eleven i skolan. Ju mer man vet desto enklare blir det. Vilka spelare plockar tränaren ut till kommande match. Vem av spelarna skadade sig på en annan match och var spelar lagen bäst, borta eller hemma? Mycket som spelar in och vet man lite om detta i tillägg till att följa lagen och veta deras styrkor och svagheter så ökar man oddsen.

Spelsystem

Ju större system med fler garderingar man kan ha på en kupong desto större chans har man ju att vinna. Men detta kan ibland kosta en del pengar och då är det bra att spela tillsammans med kompisarna eller gänget på jobbet. Sätt raden tillsammans och man har en chans att vinna en bra slant. Nu ska ju detta självklart delas på flera. Men en vacker dag så kommer storvinsten och då blir delad glädje dubbel glädje.

Lyssna på experterna

Inte alla kan följa med på allt hela tiden och då är det bra att det finns experter som bloggar, skriver i tidningar och tipsar på tv. Många av dom har detta som ett heltidsjobb och är också riktigt duktiga på det dom gör. Det är inte lätt att tippa fotboll och varför inte ta emot den hjälp som fås. Dom har stålkontroll på väldigt mycket av vad som sker och för listor och statistik som finns att hitta både på nätet och i tidningar.

Det är inte fel att ta till lite hjälp ibland. Kanske kommer inte vinsten de första gångerna man tippar. Kanske inte heller det första året. Men har man en stående rad så finns det en möjlighet att den förr eller senare slår in och kanske med goda odds. Sen så kan man i tillägg till den stående raden tippa med sina kunskaper, lite med experternas tips och till slut en gardering eller två. Ja då kanske det är du som vinner en slant.