Stryktipset och Topptipset

Postat Kategorier Uncategorized

OBS! Erbjudanden som finns med på denna sida är inte giltiga.  

Svenska Spel har en produkt som ända sedan sin start 1934 har varit otroligt stor under hela sin tid. Det går ut på att spelarna ska gissa rätt resultat på 13 matcher. När systemet började så kostade varje rad 25 öre. Idag kostar det 1 krona att spela per rad. För att vinna pengar så krävs att spelarna får minst 10 rätt. För att komma åt de riktigt stora pengarna så krävs att man får ungefär 12-13 rätt.

Så fungerar stryktipset
När man ska spela på stryktipset så behöver man besöka ett spelombud. Där kan man sedan välja de olika resultaten i varje match. Exempelvis kan man spela på antingen 1, som innebär att hemmalaget kommer vinna. Tror man att matchen kommer sluta oavgjort så ska man fylla i raden där det står X. Tror man istället att bortalaget kommer vinna så fyller man istället i tvåan. Om man är osäker på ett resultat så kan man välja att antingen halvgardera. Då väljer man att fylla i två resultat. dock kommer kostnaden för raden att då dubblas till två kronor. Känner man på sig att vilket resultat som helst kan ske så går det att helgardera. Om man väljer att helgardera så kommer raden att kosta tre kronor.

Så fungerar Topptipset
Topptipset är ett sorts spel som är väldigt likt stryktipset. Dock är det bara 8 matcher istället för 13, samtidigt som man måste ha samtliga matcher rätt för att det ska ge utdelning. Om det skulle ge utdelning kan man vinna en relativt stor summa. Men om man vill vinna de riktigt stora pengarna så rekommenderas att man spelar på stryktipset. Skulle man dessutom som ensam spelare vinna 13 rätt så kommer man få en riktigt stor summa. Närmare bestämt 10 miljoner kronor. Lycka till!