Sportbonusar? Vad är det?

Postat Kategorier Uncategorized

Regler och villkor

Olika sportbonusar erbjuder olika höga summor och olika procentuella matchningar. Förutom själva matchningen, så bör man också läsa och förstå innebörden av sportbonusars regler och villkor. Ibland finns det även vissa krav, som man måste uppfylla för att få tillgång till erbjudandet.

Hur det fungerarbonus logo

En sportbonus på exempelvis 150% matchning, upp till 3000 kronor, kan ha som krav på att man minst gör en insättning på 500 kronor. Det kan i vissa fall även finnas begränsningar i vilken metod som man får använda sig utav vid insättning. Exempelvis kan betalningsmetoder som Paysafecard vara exkluderade. I följande lista kan man läsa om andra regler och villkor som man med fördel har koll på:

  • Sportbonusens omsättningskrav – Att ha så låga omsättningskrav som möjligt innebär att bonuspengarna konverteras till riktiga pengar snabbare.
  • Minsta kvalificerande odds – När man omsätter en sportbonus, kommer endast spel som överstiger ett visst odds att räknas till omsättningen.
  • Kombinationsspel – Om kombinationsspel är tillåtna brukar man räkna kombinationsspelens totala odds genom att multiplicera dem enskilda oddsen med varandra. I ett dubbelspel där ena oddset är 1,65 och andra är 1,55 så blir den totala oddsen 2,55.
  • Högsta tillåtna insats – Ibland finns det begränsningar i hur mycket man som mest får satsa per spel.
  • Tillåtna spel – Det kan även finnas förbud på vissa marknader eller sporter.